MUNKACSOPORTOK

Az Egyesületen belül meghatározott feladatokat munkacsoportok látnak el. Az Egyesület sikeres működése érdekében minél több lelkes és aktív, eredményekre törekvő tagra van szükségünk, akik készek és képesek konkrét egyesületi feladatokban részt venni.

Minden munkacsoportnak van egy munkacsoport vezetője, aki az Elnökségtől kapott megbízólevél alapján önállóan szervezi a munkacsoportot és irányítja a csoport munkáját. Jelentkezz bátran Te is abba a munkacsoportba (vagy akár többe is!), amelynek munkájába szívesen bekapcsolódnál és ahol úgy érzed, tudásod és szorgalmad hasznára lehet az Egyesületnek! Tájékozódj a munkacsoport vezetőjénél a csoport általános és konkrét feladatairól!

A munkacsoportokban való részvétel önkéntes és társadalmi munka keretében zajlik. A munkacsoportok vezetői és tagjai költségtérítés és tiszteletdíj nélkül végzik. Egyes konkrét feladatok megvalósítására az Elnökség eseti alapon elkülöníthet forrásokat a munkacsoportok részére.

 

Az Egyesületben jelenleg működő munkacsoportok:

Sport munkacsoport (állandó munkacsoport)
Vezetője: Ács Viktória - email: acsviki@yahoo.com

Kiállítás munkacsoport (eseti munkacsoport)
Vezetője: Radványi Petra - email: radvanyi.petra@gmail.com

Terelő munkacsoport (állandó munkacsoport)
Vezetője: Menyhárt Krisztina (Kondacsipkedő Terelőiskola) - email: kondacsipkedo@gmail.com

 

További munkacsoportok megalakítása folyamatban van. Ugyan a munkacsoportok megalakítása, vezetőinek kinevezése, konkrét céljainak és feladatainak meghatározása, a feladatok végrehajtásának ellenőrzése az Elnökség feladata, ha van egy jó ötleted, vedd fel a kapcsolatot az Elnökséggel és szervezz Te is munkacsoportot!