TAGSÁG

A MEOE és a Nemzetközi Pumi Egyesület között aláírt tagsági megállapodás és együttműködési szerződés értelmében tagjaink a megszokott módon és feltételekkel vehetik igénybe a MEOE szolgáltatásait. A korábbi év eleji türelmi idő az új szövetségi rendszer felállásával a MEOE részéről megszűnt! Ezért mielőtt központi kiállításra neveznél, vagy elindulnál a MEOE-ba ügyet intézni, mindenképpen töltsd ki a Nemzetközi Pumi Egyesület tagfelvételi kérelmét! A tőlünk kapott számlával tudod ugyanis igazolni tagságodat.

Mit kell tenned, hogy tag legyél?

Egyszerűen és gyorsan kitöltheted a tagfelvételi kérelmet online. Ezek után küldd el a tagdíjadat (9000Ft a 2013-as évre) az Egyesület bankszámlaszámára (10918001-00000093-09600009 UniCredit Bank). Személyes befizetésre is lehetőséged van az Egyesület bármelyik vezetőségi tagjánál. A MEOE központi irodában nem fogadják el befizetésedet, mivel az NPE már egy megalakult, önálló jogi személyiséggel rendelkező szervezet. A tagsági jogviszonyod a tagdíjad hiánytalan beérkezésekor és a tagfelvételi kérelem Elnökség által történő elfogadásával jön létre.
Bizonytalan vagy? Nézd meg kik döntöttek úgy, hogy a Nemzetközi Pumi Egyesület közhasznú szervezet tagjaiként szeretnének a jövőben pumizni! Azoknak a tagjainknak az adatait, akik hozzájárultak tagságuk nyilvánosságra hozatalához, a Tagjaink oldalon találod.

Milyen előnyökkel jár a tagság?

A Nemzetközi Pumi Egyesület tagjaként
- Egyesületünk és a MEOE legtöbb szolgáltatási díjából 75%-os kedvezményt kapsz (a magyar fajták 50%-os MEOE szolgáltatási díjkedvezményének fennállása alatt)
- a MEOE szolgáltatásait a MEOE természetes személy tagjaival azonos módon és feltételekkel veheted igénybe
- ingyenesen vagy kedvezményesen részt vehetsz Egyesületünk rendezvényein
- kedvezményesen vásárolhatsz a pumiShop-ban
- részesülhetsz partnereink promóciós ajánlataiban.

A kedvezményeket csak a tárgyévre szóló tagdíj rendezését követően tudod kedvezményesen igénybe venni.

Vissza