HÍREK ARCHIVUM - 2014

II. Anghi Kupa CAC - 2014 október 11.

Helyszín/Location: Komárom

2014. október 11-én a MEOESZ komáromi CACIB Grand Prix kiállításának keretében tartotta egyesületünk immár második alkalommal hagyományos őszi kiállítását, az Anghi Kupát. A ragyogó októberi nyárban remek hangulatban telt a kiállítás. Bírónk, Juhász József részletes, alapos bírálatokat adott, a kiállítók szívből örültek egymás sikereinek. A felvezetett pumik minőségét jelzi, hogy minden felvezetett kutya kitűnő minősítést kapott a bíró úrtól. A bírálatok után sem oszlott fel a társaság, kötetlen beszélgetésre ültünk le, körünkben Juhász József bíró úrral, aki szívesen osztotta meg velünk gondolatait, tapasztalatait a fajtával kapcsolatban. Komoly kuvasz tenyésztői múltja, pumis kötődése érdekes, és megfontolandó kérdéseket vetett fel, szakmai véleményével a jelen lévők egyetértetek, de ő is szívesen hallgatta meg, hogy mi pumisok hogyan látjuk a fajta fejlődését.

Szívből reméljük, hogy a jövő évi rendezvényeink is ilyen remek hangulatban telnek majd!

Ács Viktóriának külön köszönjük a fotózást! Képeit itt láthatjátok!

2014 augusztusában Fodor Zsolt főszerkesztésével elindult egyesületünk online újsága PUMI MAGAZIN címmel, melyen számos pumikkal kapcsolatos érdekességről, pumisokról, pumikról olvashattok!
A PUMI MAGAZINt megtaláljátok a facebook oldalon és írhattok Zsoltnak emailt is!

PUMI SHOW 2014 - 2014. augusztus 9.

Helyszín: Helsinki, Finnország


2014-ben a Finnország beli Pumit Ry szervezésében került megrendezésre a PUMI SHOW 2014 Helsinkiben. A kiállításon egyesületünk tagja, Fodor Zsolt bírált.
Fodor Zsolt cikkét itt olvashatjátok !

Részletek a Pumit Ry információs oldalán !

   

Pumi piknik - 2014 július 27.

Helyszín: Pomáz, Magyar Vár

Várunk szeretettel, gyere Pomázra a Magyar Várba pumiddal, családoddal, barátaiddal beszélgetni elsősorban a pumi munkájáról, és persze mindenről, ami pumi. Vendégül látunk egy tál helyben, bográcson készített paprikáskrumplival és sok jótanáccsal, ötlettel, segítséggel pumid kapcsán!
Találkozó 10:00 órától!
Kísérd figyelemmel facebook eseményünket is!

Mindenkit szeretettel várunk!

Pumi meeting at the EO - 2014 július 25.

Helyszín: Taszár

Idén a Taszáron megrendezésre kerülő European Open rendezvény keretein belül pumisok találkozója lesz, melyre minden pumist, pumirajongót szeretettel várunk!
A Nemzetközi Pumi Egyesület képviseletében Ács Viktória ad bővebb felvilágosítást. Vikit elérheted a facebook-on a Pumi meetin at the EO esemény oldalán, vagy emailben.

Mindenkit szeretettel várunk!

Kísérd figyelemmel információs oldalunkat is a facebook-on!