HÍREK

2017 ÉVI PROGRAM TERVEZET

Ebben az évben is szeretnénk minél tartalmasabb, igényes kikapcsolódást nyújtani Tagjainknak, nem tagjainknak, pumisoknak, pumi kedvelőknek!
A magyar kutyázásba való állami beavatkozás révén sajnos korlátozott lehetőségeink vannak, de ezeket igyekszünk a lehető legteljesebben kihasználni, hogy igényes pumis programokat tudjunk nyújtani. Folyamatos szervezésben van csapatunk, oldalunkat ennek megfelelően frissítjük, így érdemes sűrűn visszalátogatni ide és facebook-os felületünkre újabb és újabb hírekért!

Kellemes, pumikkal teli kikapcsolódást kívánunk minden pumis, pumi rajongó vagy pumi után érdeklődő sporttársunknak!

2017.március-november - Terelés képzés Helyszín: Pomáz, Magyar Vár

 
2017.április - PUMI PIKNIK Helyszín: Pomáz, Magyar Vár

Áprilisban ismét megrendezzük a korábban nagy sikerű Pumi Pikniket! Minden pumi tulajdonost, pumit és pumirajongót vendégül lát csapatunk egy kellemes hangulatú pumis napra. Szó lesz mindenről, ami PUMI! Pumi tartás, nevelés, pumi nyírás, ringdresszúra, agility, terelés, pumi tenyésztés körüli kérdések. Aki megéhezik, megvendégeljük bogrács gulyással.
Terveink szerint korlátozott létszámban lehetőséget is biztosítottunk tereléshez, és pumik terelőképességének kipróbálásához.

 
2017.június 25.- V. RAITSITS KUPA CAC és ELŐADÁS A
PUMI SZÍNGENETIKÁJÁRÓl Dr. ZÖLDÁG LÁSZLÓVAL
Helyszín: Esztergom, HOTEL GRANTE

Az idei V. Raitsits Kupa CAC kiállításunk a gyönyörű helyszín mellett egy igazán hiánypótló meglepetéssel is szolgál a tenyésztés és kutya genetika után érdeklődőknek. Ugyanis kiálításunk után Dr. Zöldág László tart tartalmas előadást a kutya színgenetikáról és ezen belül a pumi színeinek genetikájáról! Ne tétovázz sokat, mert csak korlátozott számban tudunk helyet biztosítani!
Olvasd el a részleteket és jelentkezz minél előbb, ne maradj le!

Részletek itt! >>

 

Nemzetközi Pumi Egyesület facebook oldala

Pumik facebook csoport