TÁMOGATÁS

Így támogathatod az Egyesületet

Egyesületünk céljait és tevékenységét sokféleképpen támogathatod. Sokszor egy megosztás a Facebook-on is elindíthat egy olyan hírfolyamot, aminek következtében Egyesületünk támogatásokhoz jut. Mindenkinek más anyagi és egyéb lehetőségei vannak, és ezt figyelembe vettük a támogatási struktúrák kialakításakor. Válaszd a Neked legmegfelelőbb támogatási formát!

Szeretnék az Egyesület tagja lenni

Legyél Te is a Nemzetközi Pumi Egyesület tagja és élvezd az ezzel járó előnyöket és kedvezményeket! Ha szeretnéd rendszeresen igénybe venni szolgáltatásainkat és partnereink szolgáltatásait (pl. mert aktív tenyésztő vagy kiállító vagy), a legegyszerűbb támogatási forma számodra a tagság. A Nemzetközi Pumi Egyesület – a jelenlegi MEOE belső szervezetekhez hasonlóan – a befizetett tagdíjak 2/3-ával gazdálkodik szabadon. 2013-as tagdíjad tehát 6000Ft-os támogatást jelent az Egyesületnek.

A tagsággal járó előnyökről részletes tájékoztatást találsz Új tagoknak oldalunkon, ahol a tagfelvételi kérelmet is kitöltheted.

Szeretnék az Egyesület regisztrált támogatója lenni

Legyél a Nemzetközi Pumi Egyesület regisztrált támogatója! Akkor válaszd ezt a támogatási formát, ha nem vagy aktív kiállító vagy tenyésztő, és nem szeretnél az Egyesület belső ügyeit érintő szavazásokon részt venni. Miért érdemes regisztráltatnod magad? Regisztrált támogatóink megkapják rendszeres hírlevelünket és egy kizárólag csak a regisztrált támogatóknak készült kitűzőt adunk nekik ajándékba, amelyet viselhetnek például akkor, amikor ingyenesen vagy kedvezményesen részt vesznek az Egyesület rendezvényein. Regisztrált támogatóként lehetőséged van rendelkezni a támogatásod felhasználásról. Regisztrált támogatóinknak megjelenési lehetőséget biztosítunk weboldalunkon (természetesen lehetőséged van ezzel a lehetőséggel nem élni). Regisztrált támogató lehetsz már akár 3000Ft-os éves támogatástól. Támogatásod adómentes bevétel Egyesületünknek, és annak 100%-ával az Egyesület rendelkezik.

Regisztrálj és segíts még ma!

Szeretném az Egyesületet a tudásommal, munkámmal támogatni

Ha szívesen adsz képességeidből, tudásodból, ismereteidből, idődből másoknak, legyél az önkéntesünk! Önkénteseink segítségével a közösségben meglévő erőforrásokat hasznosítjuk anélkül, hogy ez külső erőforrások igénybevételét követelné a közösség tagjaitól. Önkéntességeddel egyértelműen kifejezheted Egyesületünk társadalmi támogatottságát és azt a szándékodat, hogy a Nemzetközi Pumi Egyesület értékteremtési folyamatának részese legyél. Önkénteseink megkapják rendszeres hírlevelünket. Önkéntes programunkról részletesebben is olvashatsz.

A vállalkozásommal szeretném az Egyesületet támogatni

Bölcs dolog, hiszen valószínűleg tudod, hogy ha cégeddel közhasznú szervezetet támogatsz, csökkentheted adózás előtti eredményedet. A társasági adóról szóló 1996. évi LXXXI. törvény 7. § (1) bekezdés z) pontja szerint adóalap-kedvezményt vehetsz igénybe, mivel adományozás esetén az adomány 20 %-ának megfelelő mértékben csökkentheted az adózás előtti eredményt. Az adományról kedvezményre jogosító igazolást adunk. Céges felajánlásoddal kérünk, vedd fel kapcsolatot a vezetőség tagjaival.

Szeretném az adóm 1%-át felajánlani

A személyi jövedelemadóról szóló törvény lehetővé teszi Neked, hogy befizetett adód 1 százalékának felhasználásáról az adóévet követő évben rendelkezz. Ennek szabályait az 1996. évi CXXVI. törvény a személyi jövedelemadó meghatározott részének az adózó rendelkezése szerinti felhasználásáról rögzíti. E törvény alkalmazásában kedvezményezett lehet például azon belföldi székhelyű, magyarországi közösség érdekében működő egyesület, amelyet a bíróság a magánszemély rendelkező nyilatkozata évének első napja előtt legalább egy évvel közhasznú szervezetként jogerősen nyilvántartásba vett, és megszakítás nélkül közhasznú tevékenységgel ténylegesen foglalkozik. Egyesületünk közhasznú szervezetként történő nyilvántartásba vételének időpontja 2012. február 20. A törvény által előírt új követelményeket az eltelt időszakban is teljesíteni tudtuk, így a jelenlegi szabályozás alapján 2015-től jogosultak vagyunk az 1% felajánlásokra. Ez az Egyesület középhosszú távú finanszírozásának egyik pillére.

Nemzetközi Pumi Egyesület
18283334-1-13

Egyesületünk szeretne ugyanezzel a lendülettel mind több és több közhasznú tevékenységet folytatni a pumi fajta érdekében, ezért ha lehetőséged van rá, kérjük támogasd az Egyesületet a fenti módok egyikén – vagy mindegyikén.